DJEVOJKA SE SAKRILA ISPOD KREVETA DA VIDI DA LI JE MOMAK VARA – DESILO SE ONO ŠTO JE NAJMANJE OČEKIVALA !

Ova priča je postala tako zanimljiva i popularna na internetu da o njoj svi pišu . Pomalo je i smiješna jer djevojka nije ni sumnjala da joj se to može desiti .

Kako je sumnjala u ljubav svog dečka odlučila je da ga testira. Pošto je imala ključ od njegovog stana otišla je dok ga nije bilo i sakrila se ispod kreveta.

Ona je smislila plan, pa mu napisala pismo u kojem je navela da više ne može biti sa njim i da odlazi od njega zauvijek.
To nije mislila tako , nego je samo htjela da vidi njegovu reakciju kada to pročita. Kada se momak vratio kući, ušao je u svoju sobu i tamo zatekao pismo. Uzeo ga je i krenuo čitati. Nakon što je pročitao odma je nekoga nazvao na telefon i rekao: „ Ćao draga!

Dolazim kod tebe, konačno sada možemo biti u miru zajedno. Moja djevojk me napustila , jer je shvatila da je sa nekim varam. Dolazim brzo kod tebe pa se vidimo.“ Niste čitali: Saudijski princ daje deset miliona eura za jednu noć sa njom- spreman je platiti njenom mužu!
Onda je uzeo papir, napisao na njemu nešto i izašao. Djevojka je bila toliko shrvana bolom da nije prestajala da plače. Izašla ispod kreveta pa uzela pismo, te vidjela da je na njemu pisalo: „ Otišao sam u prodavnicu! P.S. Virile su ti nogice ispod kreveta!“ Koji peh :)))

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *