FOTO: Od Stanijinog honorara za učešće u Zadrugi će vam se zavrtjeti u glavi: Ali ona nije najplaćenija učesnica- Nije čak ni među prvih troje!!

Stanija Dobrojević je, kako je i sama rekla, ušla u Zadrugu 2. da bi malo osvježila svoju već posrnulu karijeru, ali i da bi zaradila popriličnu svotu novaca, s obzirom da joj je produkcija Zadruge dala honorar od čak 2.000 eura sedmično.

Za starletu Staniju se skoro dvije godine nije znalo ništa, mada se ne može reći da se nije trudila da ostane zapažena, snimajući neke singlove i objavljujući svoje izazovne fotografije preko društvenih mreža. Singlovi su naravno bili potpuni fijasko, a jedno vrijeme je pokušala i sa nekim poslovima u Americi, ali očito da je ni tamo nije baš išlo čim se vratila u Srbiju.
Sada je opet učesnica jednoga rijalitija, a kako se saznaje, produkcija Pinka će joj za to veoma dobro platiti. Njen će honorar iznositi 2.000 eura sedmično, bez mogućnosti da na bilo koji način bude kažnjena.

Produkcija kaže da će im se Stanija itekako isplatiti, jer je tako bilo i u dva prijašnja rijalitija u kojima je učestvovala. Stoga, ako Stanija ostane do samoga kraja u Zadrugi, mogla bi za te 43 sedmice da zaradi 85.000 eura, mada, kako kažu u produkciji, za nju imaju mnoga iznenađenja u rijalitiju koja sada ne žele da otkrivaju .

Ipak Stanija nije najbolje plaćena učesnica Zadruge, jer je poznato da će Luna Đogani dobijati čak 3.000 eura sedmično, dok će i Miljana Kulić, zajedno sa svojim sinom Željkom dobijati više od 2.000 eura sedmično.
Staniji ovo nije prvi oputa da učestvuje u rijalitiju. Prije Zadruge učestvovala je u ”Survajveru” gdje je zaradila oko 15.000 eura, a zatim je bila i učesnica ”Farme 4.” gdje zaradila dodatnih 30.000 eura, da bi kao pobjednica šeste sezone Farme inkasirala dodatnih 50.000 eura.

Stoga nije ni čudo da svi vrlo lako pristaju da budu učesnici rijalitija.

izvor: http://kreacije.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *