FOTO- Rada Manojlović ulaže veliko bogatstvo u svoje rodno selo: Zavrtjet će vam se u glavi kada vidite njene planove i kako joj izgleda porodična kuća

Rada Manojlović je zasigurno jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, a sigurno se može pohvaliti i svojom ljepotom kao i atraktivnim izgledom. Rada se nikada nije stidjela svoga porijekla i uvijek je bila ponosna na svoje seoske korijene kao i na mjesto odakle dolazi.
Rada uvijek sa ponosom govori o svome rodnom selu Četereže gdje je i stasala, i odakle je krenula u estradne vode. Pošto je u svojoj karijeri već dosta toga napravila, a i zaradila, Rada je odlučila da jedan dio svoga novca uloži tako što će obnoviti svoju porodičnu kuću u svome rodnome selu u kojoj još uvijek živi njen otac.

Pored toga Rada ima namjeru da na njihovom porodičnom imanju napravi još neke objekte i da tako olakša život svome ocu koji je veoma radišan čovjek koji ne voli da traži tuđu pomoć, a u planu su joj da pored porodične kuće napravi jedan manji spa- centar, kao i teretanu, a i bazen.
Pošto je ljubav između nje i njenoga rodnog sela velika, Rada je odlučila da pored obnove kuće i za sebe napravi jedan kutak u kojeg će uvijek moći pobjeći od svakodnevnih obaveza, nastupa , intervjua i koncerata.

Što se spa -centra tiče, on bi trebao imati sve ono što svaki takav centar ima, dakle saune, đakuzije, mini i velike bazene, a već je i unajmila arhitekte koji će čitav taj projekat da urade do najsitnijih detalja.

Rada je već i angažovala najbolje majstore u Srbiji, tako da vjerujemo da će sve to na kraju ispasti više nego dobro.

izvor: http://kreacije.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *