Gagi IZDAO KĆERKU! Luna će poludeti kada sazna KAKVE JE INFORMACIJE PUSTIO U JAVNOST!

Poznati denser Gagi Đogani progovorio je o odnosu njegove ćerke Lune i pobednika “Parova” Nenada Marinkovića Gastoza.
Iako je ona tvrdila pre ulaska u “Zadrugu” da je sa Gastozom isključivo u prijateljskim odnosima, Gagi je otkrio da je situaicja ipak bila malo drugačija.
– Ja na to sa Gastozom gledam kao na nešto trenutno. Luna kaže da on njoj baš prija, ali ja mislim da je Gastoz njoj samo rame za plakanje.
Ona i dalje umire za Slobom. Luna više nije mala, ima svoj život, i što se mene tiče, može da bude sa kim hoće i da radi šta hoće. I samo da kažem – to što ona radi jeste ispravno. Luna me je pitala da li da bude sa Gastozom ili je bolje da se vrati Slobi. Ja sam joj rekao da posluša svoje srce, ali i da nikada neće biti ljubavi kao što je bila sa Slobom. Pa to je bila bajka, prava ljubav koja joj se više nikada u životu neće desiti. Daj bože da joj se i ne desi, jer ne bi izdržala dva puta iste muke. Ona živi za ljubav, njoj materijalno nije bitno. Luna Slobu nije prežalila, uvek se zaplače kada priča o njemu. Šteta je što nisu zajedno, ja samo mogu Slobi da zahvalim, bio je stalno tu za moju Lunu – rekao je Gagi za “Svet”.
Podsećamo, Luna i Gastoz bili su nerazdvojni u danima pred njen ulazak u rijaliti. Provodili su se zajedno, bili na putovanju u Itsanbulu, a Gastoz joj je često slao poklone. Ipak, Luna je tvrdila da su samo prijatelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *