MOJ MUŽ JE POGINUO samo 15 dana nakon našeg vjenčanja… Motor mu je uzeo život :(…

MOJ MUŽ JE POGINUO samo 15 dana nakon našeg vjenčanja… Motor mu je uzeo život :(… Velika tuga koja je postala još veća kada sam mjesec dana kasnije saznala da sam trudna. Mnogo toga u kratkom periodu za djevojku, ženu od samo dvadeset godina!
Moji roditelji su mi govorili da moram abortirati, da ne dovodim sebe u još težu situacju, a roditelji mogu tragično nastradalog muža su me bukvalno molili da im rodim unuče, pogotovo je na tome insistirala moja svekrva.
Nisam znala šta da radim, koga da poslušam, opšti haus mi je bio u glavi, a vrijeme je prolazilo.
Kada sam navršila tri mjeseca trudnoće odlučila sam da ipak rodim, pogotovo jer sam saznala da nosim mušku bebu. Oduševljene na strani roditelja mog muža, tuga na strani mojih roditelja. Porodila sam se prije 8 mjeseci, hvala Bogu rodila zdravu bebu tešku 4.300 grama.
Vjerujte da je moja svekrva pored mene provela 40 dana i 40 noći, ugađala mi ne sve moguće načine, osjećala sam se kao kraljica pored nje, jadnica je smršala za to vrijeme preko pet kg, a nije da je nešto debela. Ona i svekar su se baš posvetili mom sinu, njihovom unuku, juče mi je rekla da slobodno tražim da se ponovo udam… žele čak da mi prepišu stan koji su kupili njihovom sinu… PROKLETI MOTOR :(… mogli smo uživati u životu. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *