Nakon 10 godina braka željela sam da mog muža iznenadim i počastim tetovažom. Odlučila sam da istetoviram njegovo ime iznad lijeve dojke, na srcu, neka uvrnuta simbolika, ili šta već. Kada sam došla u salon gdje se te tetovaže rade nekako sam se sva uspaničila, a kada je krenula da zuji ona mašina i kada me počelo bockati, ne znam zašto ali sva sam se uspalila, gubila sam se od uzbuđenja.

Još na to momak koji je radio tetovažu nabildovan i zgodan, uh… Moje ukrućene bradavice nije mogao ne primjetiti, a koje su otkrivale stanje mog tijela i mozga. Odložio je mašinicu i jednim potezom mi svukao majcu. Znala sam šta slijedi i nisam se uopšte opirala… naravno završilo je kako samo i može da završi i na kraju od cijele teovaže uspio je za mi uradi samo početno slovo mog muža.

Kada je sve prošlo i kada sam shvatila šta sam uradila bilo mi baš krivo. Možda da sam kakva prostakuša bilo bi ok, ali vjerujte da sam 10 godina u braku i da nikada, ali nikada nisam prevarila mog muža i uradila sam to u trenutku kada sam htjela da ovjekovječim našu ljubav, prevarila sam ga na 10-u godišnjicu braka.