OSTAVILA JE BEBU NA PODU I ČAČKALA TELEFON! Mladu majku su napali zbog ove slike, a onda je ona sve objasnila i odmah su ućutali! (FOTO)

Jedna majka iz SAD je postala predmet kritika na društvenim mrežama. Ona je naime svoju bebu ostavila da leži na podu aerodroma u Koloradu dok je ona svu pažnju usmerila na mobilni telefon. Čitavu scenu je uslikao muškarac koji se igrom slučaja zatekao na licu mesta.

Ljudi nisu prestajali da kritikuju Moli Lensing zbog ovog postupka. Posebno je se istakao jedan komentar gde stoji:
„Albert Ajnštajn je jednom rekao: ‘Bojim se da će jednog dana tehnologija toliko da obuzme čovečanstvo, da je na svetu ostati samo generacija idiota’.“ Majka troje dece iz Ilinoisa, osetila je da je njena privatnost ovim povređena, pa je odlučila da podeli svoju stranu priče.

– Imali smo tu nesreću da se zaglavimo na aerodromu. Anastasija mi je stalno bila u rukama – rekla je ona. Njihov let je odlagan nekoliko puta, da su na kraju majka i ćerka provele 20 sati na aerodromu, prenosi express.co.uk.
– Ruke su me bolele, a ona je morala malo da se protegne. U međuvremenu, ja sam morala da kontaktiram našu porodicu kako bi ih obavestila o našoj situaciji – rekla je ona.

Foto: Facebook
Mola koja radi kao medicinska sestra kod pedijatra, kaže da je bila šokirana kada je na internetu videla fotografiju koja je uslikana 2016. godine.

Foto: Facebook
– Tek sam počela da radim kada se fotografija pojavila. Strahovala sam da će moje kolege i nadređeni videti fotografiju i komentare i da će zaključiti kako više ne treba da radim sa decom. Na svu sreću to se nije desilo. U poređenju sa internetom sam bespomoćna. Znam da sam najbolja majka svojim devojčicama i da ih podižem najbolje što umem – rekla je ona.

(Izvor: Telegraf/sladokusci.club)

Lajkujte, podelite ili pošaljite tekst Vašim prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *