OVAJ ČOVJEK JE ISKOPAO TUNEL IZ KUĆE DO KAFANE I SVAKU VEČE JE IŠAO DOK JE ŽENA…

Ovaj čovjek koji je osmislio genijalnu ideju na kojoj mu sigurno zavidi mnoštvo muškaraca je dobio poziv na sud jer je njegovom zaslugom ispod susjedove kuće pukla kanalizacijska cijev. On je na sudu priznao sve u vezi njegovog tunela, te razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.
Ovo ću vam reći: “Moja supruga ima problema sa hrkanjem. Nakon što sam gledao film “Iskupljenje u Shawshanku” 1994. godine, odlučio sam preduzeti nešto u vezi sa tim, pa sam počeo kopati rupu ispod kreveta u pravcu puba. Sve alatke sam uspio odnijeti u rupu kada je žena bila u kupnji. Tek sam 2009. godine uspio da izađem na drugu stranu, i to u ženski wc ” – izjavio je Patsy.

On je prethodnih 5 godina svaku večer odlazio u pub u 23h i vraćao se u 1h poslije ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta to njen muž radi i gdje ide kada ona spava.
– “Da budem iskren, drago mi je što su me hvatili . Žena je uvijek ujutro osjetila da se osjetim na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje kada će me netko uhvatiti. Vlasnik puba se uvijek pitao kako dođem niotkuda u isto vrijeme . Primjetio je da nestajem iz ženskog WC-a “. Tunel je otkriven nakon što je izbio veliki problem sa kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Patsy slučajno oštetio dok je kopao rupu… Zaista su ljudi spremni na nevjerovatne stvari…
preuzeto sa: slatkaalternativa.com / komicnistatusi.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *