Pre 3 meseca smo se verili nakon 3 godine veze, volim ga ali oduvek me je privlačio njegov najbolji prijatelj. Ranije nismo imali ništa ali odkako sam se verila sa dečkom on je počeo sve češće da me posećuje kad sam sama. Desio se i taj greh sa moje strane, spavali smo par puta ali od svega najviše je voleo da pušim. Jednom me je tako iscrpeo sa time da mi se omaklo pred verenikom da kažem “baš me boli vilica”.

On je pitao zbog čega a ja sam okrivila svoju kolegenicu na poslu kako me je slušajno udarila laktom, ali prekuče dok smo taj njegov prijatelj, sada već moj ljubavnik i ja čekali da se moj verenik vrati iz prodavnice, gde je otišao po piva. On mi je prišao i svukao trenerku i tražio da mu ga na brzinu. Odbijala samne što nisam želela, već zbog toga jer prodavnica nije daleko i verenik se svakog trena trebao vratiti, ali on je počeo da se ljuti i rekao mi ako ne uradim to da će istina izaći na videlo, bukvalno mi ga na silu nagurao. Međutim nakon samo par “udisaja” ulazi verenik u kuhinju i uhvati na na delu.

Od straha sam se zagrcnula, a verenik me tada isterao iz kuće i dok sam izlazila pljunuo par puta. Otišla sam kod majke i danas sam saznala da mi moj ljubavnik sve smestio. Uplašio se da ga moj verenik ne otkrije i slagao mu da ga ja mesecima spopadam i da želim da budem sa njim. Kako bi ga uverio uradio je to taj dan, na moju žalost pristala sam 🙁