SA 18 SAM OSTALA TRUDNA, NE ZNAM SA KIM I NE SVOJOM VOLJOM..

Sa osamaest sam ostala trudna, NE ZNAM SA KIM i ne svojom voljom. Slavila sam rođendan sa društvom i prilično se napila… dva mjeseca kasnije saznala sam da sam trudna.
Bio je to veliki šok za mene, jer sam bila nevina, tačnije mislila sam da sam nevina. Otišla sam kod ginekologa i potvrdio mi je da sam trudna, molila sam ga da me “očisti”, željela sam abortirati, ali zbog nekog razloga rekao mi je da je to nemoguće i da bi čak svoj život dovela u opasnost.
Kada su moji saznali da sam trudna istjerali su me iz kuće, morala sam napustiti i srednju školu iako sam bila odličan učenik. Danas imam dvadeset-tri godine i kako moj sin raste sve više liči na mog brata od tetke koji je tu “kobnu” veče bio na mom rođendanu.
Skupljam novac da uradim DNK analizu, ako se ispostavi da je zaista on otac mog sina, ako se ispostavi da mi je TO uradio, da mi je uništio život i meni i mojim roditeljima, ne znam… kroz glavu mi prolaze najgore misli… Bojim se da ću ga… uh, ne znam… Molim Boga da ne bude otac mog sina, drzite mi fige. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *